Filter Vario Carbonit

Šifra: 1727

286,50 

Na zalogi

Šifra: 1727 Kategorija:

Opis

Filter Vario Carbonit


Filter Vario proizvajalca Carbonit iz Nemčije je namenjen za čiščenje pitne vode v kuhinji. Filter običajno montiramo pod pult pomivalnega korita. Filtrirano vodo lahko točimo na posebni pipi za filtrirano vodo, lahko pa uporabimo posebno trosmerno pipo, ki ima poleg iztoka za mrzlo/vročo vodo ločen iztok za filtrirano vodo. V kompletu so priključne cevi in nosilec za pritrditev filtra na steno.

 


Srce filtra Vario je visokozmogljivi filtrirni vložek Premium. Največja velikost por v filtru znaša 0,45 mikrona. Vložek je izdelan v standardni dolžini 10″. Pri običajno onesnaženih vodah je potrebna menjava vložka na 6 mesecev oziroma na 10.000 litrov vode. Nadomestni vložek Premium.

Filtrirni vložek Premium učinkovito odstranjuje tako mikrobiološke onesnaževalce (npr. bakterije, delno tudi viruse) kot kemijske kontaminante (pesticide, organska topila in druge kemikalije, težke kovine, PCB, azbest, klor in še mnogo drugih). Zaradi patentirane tehnologije izdelave monobloka aktivnega oglja s submikronskimi porami, filter odstranjuje tudi v vodi prisotno mikroplastiko. Poleg tega vložek odstranjuje motnost ter slab vonj in okus pitne vode.

Področje uporabe: čiščenje vode v kuhinji za pripravo pijač, kuhanje itd. Učinkovito čiščenje tudi ob visokih vhodnih koncentacijah svinca, bakra, pesticidov ali klora. Filter je predviden za montažo pod pomivalnim koritom.

Filter Vario proizvaja nemško podjetje Carbonit, edini evropski proizvajalec filtrov na osnovi monobloka aktivnega oglja. O izrednih čistilnih sposobnostih filtra se lahko prepričate na osnovi nemškega certifikata TUV.


Video:

 

Podrobnejši podatki:

 

Tehnični podatki

  • Pretok filtra: 2 l/min pri 4 barih
  • Povprečna kapaciteta vložka: 10.000 litrov oziroma 6 mesecev
  • Filtrirni vložek: NFP Premium
  • Velikost por: 0,45 mikrona absolutno
  • Material ohišja: plastična masa
  • Dimenzije ohišja: premer 115 mm, višina 310 mm
  • Delovna temperatura: za hladno vodo, varovati pred zmrzaljo

Manufacturer info

Carbonit

Nemško podjetje Carbonit je edini evropski proizvajalec filtrov na osnovi monobloka aktivnega oglja.