Trav-L-Pure potovalni filter

Šifra: 7

323,00 

Na zalogi

Opis

Potovalna izvedba filtra za področja, kjer je pitna voda onesnažena. Majhne dimenzije in priročna torbica omogočajo, da filter lahko nosite vedno s seboj. Filter Trav-L-Pure  odstranjuje iz pitne vode najširši spekter onesnaževalcev, vključno s povzročitelji črevesnih okužb in s tem zagotavlja zdravo, brezskrbno potovanje. V mnogih deželah pitje vode iz vodovoda pomeni veliko tveganje za izbruh črevesnih bolezni, ki jih povzročajo bakterije in virusi. S filtrom Trav_L_pure nikjer ne boste žejni, saj boste vodo pili povsem brez skrbi.

Ohišje filtra je iz polipropilena, črpalka iz kromirane kovine, ki je odporna proti rjavenju. Kapaciteta enkratnega polnjenja znaša 0,65 l.

Filter Trav-L-Pure  je idealen tudi v primerih, ko na vodovodnem omrežju pride do okvar oziroma onesnaženj in je potrebno vodo prekuhavati. S filtrom Trav-L-Pure prekuhavanje vode ni več potrebno, saj iz vode zanesljivo odstrani vse mikrobiološke kontaminante – bakterije in viruse. Voda tudi ne bo več motna, filter pa odstranjuje tudi klor, kemijska onesnaževala ter pesticide.in druge vrste onesnaževal pitne vode.

Filter Trav-L-Pure spada tudi v komplet za primere naravnih ali ekoloških nesreč, kot so poplave, potresi ipd. S tem filtrom namreč lahko naredite pitno praktično vsako deževnico, površinsko vodo, potok ali reko, ne glede na stopnjo njene onesnaženosti. Voda je osnovni pogoj za preživetje v izrednih razmerah, v katerih vam bo vaš filter bolj dragocen od suhega zlata.

Zaradi opisanih lastnosti bo filter Trav-L-Pure tudi idealno darilo za prijatelja, ki rad zahaja v naravo, gorski svet ali divjino, ali rad potuje po svetu. Še posebej ga bodo veseli skavti in taborniki, ki jim ne bo treba skrbeti za zadostne zaloge neoporečne pitne vode.

Filter Trav-L-Pure že vrsto let proizvaja General Ecology Inc. iz ZDA, vodilni svetovni proizvajalec filtracijskih sistemov za vodo.

Podrobnejši podatki:

Prospekt potovalnega filtra Trav-L-Pure

Prospekt Trav-L-Pure proizvajalca General Ecology

Navodila za uporabo Trav-L-Pure

Ostali produkti General Ecology

Spletna stran proizvajalca General Ecology, ZDA

Tehnični podatki:

Dimenzije filtra: 168 mm x 112 mm x 84 mm