Filter First Need® XL Elite

Šifra: 1108

Pokličite za ceno

Prenosni sistem za čiščenje vode First Need XL Elite odstrani viruse, bakterije, ciste, giardijo, kripto, delce, neprijeten okus, vonjave, herbicide in pesticide. S filtrom dosežete kakovost ustekleničene vode.

 

Šifra: 1108 Kategorija:

Opis

Prenosni sistem za čiščenje vode First Need XL Elite uporablja tehnologijo Structured Matrix™ podjetja General Ecology, Inc., ki zagotavlja prečiščeno vodo odličnega okusa brez škodljivih kemikalij ali električnih priključkov. Tehnologija Structured Matrix je bila neodvisno preizkušena in ustreza standardu EPA za pitno vodo.

Čiščenje vode ob izrednih razmerah

Vodni filter odstrani viruse, bakterije, ciste, giardijo, kripto, delce, neprijeten okus, vonjave, herbicide in pesticide. S filtrom dosežete kakovost ustekleničene vode za delček cene.

Tehnologija Structured Matrix™

TehnologijaStructured Matrix™ je neodvisno preizkušena v skladu s standardom EPA, ki testira mikrobiološke čistilce vode proti bakterijam, cistam in virusom. Filter odstranjuje onesnaževalce z 0,4-mikronsko mikrofiltracijo, kemično adsorpcijo in elektrostatično privlačnostjo.

Razširjena zmogljivost in izjemno hiter pretok

Povprečni pretok je 3-10x hitrejši od drugih sistemov za čiščenje vode v izrednih razmerah (2 qt./min). Hitra in enostavna konfiguracija čiščenja podaljša življenjsko dobo posode z učinkovitejšim odstranjevanjem mulja in naplavin. Zmogljivost filtrirnega vložka je 818 litrov.

Strokovnjaki za splošno ekološko čiščenje vode

Proizvajalec General Ecology že več kot 40 let zagotavlja čisto, varno in okusno vodo mednarodnim letalskim prevoznikom, vojski in službam za izredne razmere. General Ecology filtri so odlični tudi za uporabo v stanovanjih, avtodomih in plovilih.

 

TEHNIČNI PODATKI

Micr0.4 mikronov
Minimalna temperatura0.5 °C
Maksimalna temperatura38 °C
Minimalni delovni tlak1,4 barov
Nominalna zmogljivost818 litrom
Stopnja pretoka1,9 l /min
Teža500 g
Dolžina črpalke15,9 cm
Nadomestni vložekFirst Need® XL Elite Replacement Canister P/N: 302220