Kombinirani filter EntryPoint-S

Šifra: 2071

80,32 

Na zalogi

Šifra: 2071 Kategorija:

Opis

Kombinirani filter EntryPoint-S, ki ga namestimo na dovodu vode v objekt, je sestavljen iz dveh stopenj:

1. Sedimentni filter – iz vode odstrani mehansko umazanijo ter motnost vode

2. Filter z monoblokom aktivnega oglja – iz vode odstrani kemijska onesnaževala, npr. klor, pesticide, organska topila in druge kemikalije, ostanke zdravil ipd.

Kombinirani filter EntryPoint-S priporočamo predvsem za manjše objekte, npr. garsonjere ali vikende, pri katerih ni potrebe po večjih pretokih vode na vhodu v objekt. Filter EntryPoint-S je zelo primeren tudi za osnovno čiščenje deževnice.

V kompletu EntryPoint-S sta dve ohišji dolžine 10 ” z medeninastimi priključki 3/4 “, sedimentni ter ogljeni (carbon block) filtrirni vložek, dvojni nosilec za pritrditev filtra na steno. Po potrebi je za priključitev filtra možno naročiti še brinox cevi ter dodatna dvovijačnika 3/4 “.

Pomembno: Filter EntryPoint je sestavljen iz trodelnih ohišij, ki so sestavljena iz posode, glave filtra ter pritrdilne matice. Na ta način ne more priti do sprijetja posode ter glave filtra zaradi cementacije z vodnim kamnom, kar se pogosto dogaja pri dvodelnih ohišjih, s čimer je onemogočena menjava filtrirnih vložkov.

 

Podrobnejši podatki

 

Tehnični podatki:

Dimenzije posameznega ohišja: premer 123 mm, višina 310 mm

Priključki: 3/4 ”

Priključitev filtra na omrežje: fleksibilno vpetje z brinox cevmi.