Yachticon čistilo za trup in gelcoat

Šifra: 1590

16,35 

Na zalogi

Šifra: 1590 Kategorija:

Opis

Artikel: 15-90                              Čistilo za trup in gelcoat     

Država porekla: Nemčija            Proizvajalec: Yachticon

Sredstvo za čiščenje vseh vrst poliestrskih površin in gelcoata na palubi in trupu plovila. Odstranjuje različno umazanijo in madeže alg, rje in drugih nečistoč. Drgnjenje površine ni potrebno; sredstvo s krpo nanesemo na površino in ga po krajšem času delovanja izperemo. Čistilo ni primerno za kovinske površine.

Navodila za uporabo: Nerazredčeno Čistilo za trup in gelcoat nanesite na mokro čistilno gobico (groba stran) in površino temeljito očistite. Pustite delovati približno 15-30 minut, nato temeljito sperite z vodo in gobico. Za dolgotrajno zaščito pred umazanijo površino zaščitite z YACHTICON VOSKOM ZA PLOVILA.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!

Varnostna opozorila in obvestila: Nevarno. Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu odstranjevalcu odpadkov.Vsebuje: Maščobni alkohol, C12-14, etoksiliran, Oksalna kislina. Sestavine: 5% ali več, vendar manj kot 15% neionskih površinsko aktivnih snovi

Prodajalec: Trgovina Tramontana,Janko Urbanc s.p.,Tesovnikova 88,Ljubljana,Tel: +386(0)1 568 37 32   

Proizvajalec: Yachticon A. Nagel GmbH, Hans-Böckler-Ring 33, 22851 Norderstedt, Nemčija,+4940 511 37 80