Filter Seagull IV X-1F

Proizvajalec: General Ecology, ZDA

Šifra izdelka: Filter Seagull IV X-1F

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena: 615,00€
Brez DDV: 504,10€
Količina:

Filter Seagull IV X-1F je zagotovo najboljši filter na tržišču, tako po čistilnih sposobnostih kot po estetskih lastnostih ter kvaliteti ohišja. Filter Seagull zagotavlja čisto, okusno in zdravo pitno vodo, deluje na osnovi patentiranega sistema strukturirane filtracije. Učinkovito odstranjuje kemijska in mikrobiološka onesnaževala, od bakterij in virusov do klora, pesticidov, težkih kovin ter organskih onesnaževal (TCE, PCE, trihalometani …). Filter odstrani tudi slab okus, vonj ter motnost vode. Za svoje delovanje ne potrebuje kemikalij ali električne energije.

Najboljši materiali zagotavljajo, da vas filter nikdar ne bo pustil na cedilu. O izredni kakovosti in tehnološki dovršenosti filtra Seagull IV priča že dejstvo, da ga vodilni ameriški proizvajalec filtrirnih sistemov General Ecology proizvaja že preko 28 let. Za filter Seagull je z neodvisnimi analizami potrjeno, da ustreza EPA kriterijem za čistilne sisteme za odstranjevanje bakterij, cist in viruse. Ohišje filtra je izdelano iz poliranega nerjavečega jekla, zaključni sloj LTF (lifetime finish). V kompletu s filtrom je tudi dekorativna pipa s keramičnim diskom, termoplastične cevi s "quick and easy" priključki in nosilec za stensko montažo filtra.

Video o projektu  Predstavitveni video o filtru Seagull

Filtrirni vložek zadostuje za približno 3800 l, odvisno seveda od stopnje onesnaženosti vhodne vode. Priporočamo menjavo filtrirnega vložka 1x letno. O izredni učinkovitosti sistema strukturirane filtracije filtra Seagull se lahko prepričate na osnovi podatkov opravljenih testov, ki jih boste našli v rubriki "Podrobnejši podatki".

Video o projektu   Video o mehanizmu strukturirane filtracije

Video o projektu   Video - test učinkovitosti filtra v živo

 

Nadomestni vložek Seagull

 

Podrobnejši podatki:

Prospekt Seagull proizvajalca General Ecology

Rezultati testov učinkovitosti filtra

Ostali produkti General Ecology

Spletna stran proizvajalca General Ecology, ZDA

Navodilo za montažo filtra

 

Tehnični podatki:

Pretok filtra: 3,8 l/min

Povprečna kapaciteta vložka: 3800 l Filtrirni vložek: koda: 00-10  tip: RS1-SG 

Velikost por: 0,1 mikrona nominalno (0,4 mikrona absolutno)

Material ohišja: nerjaveče jeklo

Dimenzije ohišja: premer 127 mm, višina 137 mm

Delovni tlak: 1,7 - 7 bar

Delovna temperatura: 0,5 oC - 38 oC