Yachticon olje za tikovino bistro

Šifra: 1591

20,50 

Ni na zalogi

Šifra: 1591 Kategorija:

Opis

Artikel: 15-91                        Olje za tikovino bistro

Proizvajalec: Yachticon        Država porekla: Nemčija

Vsebina: 500 ml

Olje in impregnacija za dolgotrajno zaščito, brez barvne pigmentacije – za naravno barvo tikovine. Z UV zaščito, odporno na slano vodo. Enostavna uporaba, hitro sušenje. Varuje proti vodi in algam, za notranjo in zunanjo uporabo.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Les temeljito očistite z Yachticon čistilom za tikovino in pustite, da se popolnoma posuši. Površino rahlo obrusite in ostranite prah ter maščobo. Izdatno nanašajte YACHTICON OLJE ZA TIKOVINO s čopičem ali krpo tako dolgo, da je les nasičen. Odstranite odvečno olje. Pustite 12 ur, da se popolnoma posuši. Pri lesu z odprtimi porami postopek ponovite. Količina zadošča za približno 5-10 m2.

Pozor. Vnetljiva tekočina in hlapi. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kožeVsebuje: 3-jodo-2-propinil butilkarbamat, Pomarančevec, sladki, ekstrakti, Reakcijski produkt bis(1,2,2,6,6-pentametil-4-piperidil) sebakat in metil 1,2,2,6,6-pentametil-4-piperidil sebakat.Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati hlapov/razpršila. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu odstranjevalcu odpadkov

Prodajalec: Trgovina Tramontana, Janko Urbanc s.p. Tesovnikova 88, Ljubljana , Tel: + 386 (0)1 568 37 32

Proizvajalec: Yachticon A. Nagel GmbH, Hans-Böckler-Ring 33, 22851 Norderstedt, Nemčija, +49 40 511 37 80