Yachticon Gelcoat

Šifra: 1593

21,70 

Na zalogi

Šifra: 1593 Kategorija:

Opis

Artikel: 15-93        Yachticon Gelcoat  RAL 9010/pure white

Proizvajalec: Yachticon    Država porekla: Nemčija

Vsebina: 250 g

Za popravilo poškodb na zunanjosti trupa, kot so praske, razpoke,odrgnine, mehurčki, kot tudi za prekrivanje poliestrskega laminata. Zelo odporen na UV žarke, staranje in vremenske vplive.

Navodilo za uporabo: Uporabljajte samo skupaj s trdilcem. Potrebno količino gelcoata dobro premešajte z 1,5-2% trdilca. Podlago nalahno obrusite, dobro očistite in razmastite. Gelcoat nanašajte v zaporednih plasteh debeline 0,6 do 0,8mm. Obdelovalni čas: približno 7 min pri 200C. Čas strjevanja: pribl. 12 min pri 200C. Končna trdnost je dosežena v pribl. 5 urah pri 200C. Redčilo: aceton ali stiren.Gelcoat lahko uporabljate na poliestrski smoli ali kitu. Že zmešane mase ne dajajte nazaj v originalno embalažo. Embalažo dobro zaprite in shranite na hladnem in suhem mestu.

 

   

Nevarno. Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Sum škodljivosti za nerojenega otroka. Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Vsebuje: metil metakrilat, stiren

Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Ob požaru: Za gašenje NE uporabiti vode. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu odstranjevalcu odpadkov.

 

Prodajalec: Trgovina Tramontana, Janko Urbanc s.p. Tesovnikova 88, Ljubljana , Tel: + 386 (0)1 568 37 32                                                                              

Proizvajalec: Yachticon A. Nagel GmbH, Hans-Böckler-Ring 33, 22851 Norderstedt, Nemčija, +49 40 511 37 80

O proizvajalcu