Kavelj za blokado verige 10-12 mm

Šifra: 4084

45,99 

Kavelj za blokado verige je izdelan iz natančno ulitega in poliranega nerjavnega jekla AISI 316.

Primerno za premer verige 10-12 mm / 0.4-0.5″. Na voljo tudi v drugih dimenzijah.

Na zalogi

Šifra: 4084 Kategorija:

Opis

Kavelj za blokado verige 10-12 mm

Kavelj za blokado verige je izdelan iz natančno ulitega in poliranega nerjavnega jekla AISI 316.

Kavelj razbremeni verigo in s tem tudi sidrni vitel, obenem pa preprečuje, da bi veriga zdrsnila s sidrnega kolesca. Kavelj lahko namestimo tudi, ko je veriga že napeta in ga tudi z lahkoto odstranimo.

Primerno za premer verige 10-12 mm / 0.4-0.5″. Na voljo tudi v drugih dimenzijah – več dimenzij.

 

O proizvajalcu:

Douglas Marine je Italijansko podjetje s tradicijo. Že od leta 1976 se v Italiji dokazujejo na področju nerjavnega jekla v navtiki in z nekaj pilotnimi produkti so revolucionirali sektor. Za zagotavljanje kakovosti Douglas Marine spremlja celoten proizvodni proces vseh svojih artiklov, od surovine do končnega izdelka, zahvaljujoč razpoložljivosti široke palete strojev, od katerih je večina lastnih izumov. To v kombinaciji s številnimi opravljenimi preizkusi kakovosti dokazuje kakovost njihovih izdelkov, narejenih v Italiji, ter jim omogoča veliko prednost pri sledenju in zadovoljevanju posebnih potreb ladjedelniškega sektorja.

Douglas Marine je do danes vodilni svetovni proizvajalec priveznih naprav z vrsto blažilnikov za čolne od 1 do 900 ton, hkrati pa je tudi eden vodilnih evropskih proizvajalcev drugih produktov iz nerjavnega jekla.

 

kavelj za blokado verige